Ontdekken wat je passie is, gaat niet zomaar. Je moet er naar op zoek en regelmatig goed nadenken om erachter te komen wat je nu echt wilt. Ik ontdekte mijn ware passie eigenlijk bij toeval. Tijdens het lezen van de krant, stuitte ik op een artikel over het miserabele leven van veel paarden (en mensen) in Roemenië. Na een grondig vooronderzoek en ons eerste project in 2009, kwam ik erachter dat ik dit werk inspirerend en zinvol vond. Daarvoor gebeurde er genoeg in mijn leven, maar het miste een bepaalde kracht en dimensie. Een passie nastreven is niet altijd gemakkelijk. 99% van de vrijwilligers die met ons meereizen, blijven betrokken en zijn enthousiast maar een enkeling haakt af. In het begin lag ik daar wakker van maar gaandeweg heb ik geleerd dat je het niet iedereen naar de zin kunt maken. De vrijwilligers in dit verhaal hebben gezamenlijk en met bijzonder veel plezier hun taak volbracht.

 

het team

Related Posts