Word donateur

U kunt de stichting Roemeense Paarden in Nood steunen met een maandelijkse bijdrage waarvan u de hoogte zelf kunt bepalen. Hoe meer donateurs, hoe stabieler onze maandelijkse basis is om hulp te verlenen. Wij hopen dan ook dat we u als donateur mogen verwelkomen!
Omdat de stichting de ANBI status heeft, kunt u uw bijdrage van de belasting aftrekken.
Als donateur ontvangt u 1 x per jaar een nieuwsbrief waardoor u op de hoogte blijft van het wel en wee van alle projecten. U leest waar uw geld aan wordt besteed en welke ontwikkelingen er gaande zijn.

Klik hier om u in te schrijven als donateur

Veilingen

Onze stichting organiseert regelmatig veilingen op fb. Mooie paardenspullen die wij krijgen aangeboden, verkopen we via @Veilingen voor Stichting Roemeense Paarden in Nood. Opbrengst komt volledig ten goede aan onze bestaande projecten in Oost-Roemenië. Bied jij mee?

Organiseer een actie

Het plaatsen van een collectebus in de kantine of tijdens een evenement op de manege/stal

het organiseren van een benefietactie, loterij of rommelmarkt / statiegeldflessen inzamelen

Deelnemen aan de actie ‘(S)teun!’. Met de hulp van (s)teun kunt u eenvoudig en snel geld inzamelen. Het is het hele jaar door toepasbaar, effectief en leuk om te doen. Elk (s)teunboekje bevat 25 afbeeldingen van “teun” het spaarvarkentje, met daarop een kraslaag. Onder elke kraslaag staat een bedrag afgebeeld, variërend van €0,50 tot €2,50. Het boekje bevat tevens een blok met 25 couponvellen met op elk vel 8 aantrekkelijke kortingcoupons. U kunt met de boekjes “de boer op” gaan (vaak is een rondgang bij familie, vrienden en buren al voldoende om een boekje vol te krijgen). De bedoeling is dat mensen door één of meer “varkentjes te wassen” (lees: krassen) een geldbedrag zichtbaar maken. De donateur betaalt vervolgens het tevoorschijn ‘getoverde’ bedrag en ontvangt als dank één couponvel per gewassen varkentje. U kunt deze boekjes aanvragen via info@roemeenspaardeninnood.nl.

Wilt u ondersteuning bij het opzetten van een actie? Heeft u een evenement op de agenda staan, waarbij u graag zou willen dat onze stichting aanwezig is? Het PR team staat klaar om voorlichting te geven over het werk van stichting Roemeense Paarden in Nood. Ook kunnen wij persberichten versturen naar lokale media waarin uw actie wordt aangekondigd.

Wilt u meer weten over de manieren waarop u onze stichting kunt steunen of heeft u een leuk idee voor een actie? Neem dan contact op met de PR-coördinator via info@roemeensepaardeninnood.nl