Naast het overmaken van een gift, kunt u ons ook helpen door bijvoorbeeld op uw manege, stal of school van de kinderen een actie te organiseren voor de stichting, waarmee geld wordt ingezameld en de problematiek onder de aandacht komt van andere paarden- en dierenliefhebbers. We zetten alvast enkele makkelijk uit te voeren ideeën op een rij:

1. het plaatsen van een collectebus in de kantine of tijdens een evenement op de manege/stal

2. het organiseren van een benefietactie, loterij of rommelmarkt / statiegeldflessen inzamelen

3. deelnemen aan de actie ‘(S)teun!’. Met de hulp van (s)teun kunt u eenvoudig en snel geld inzamelen. Het is het hele jaar door toepasbaar, effectief en leuk om te doen. Elk (s)teunboekje bevat 25 afbeeldingen van “teun” het spaarvarkentje, met daarop een kraslaag. Onder elke kraslaag staat een bedrag afgebeeld, variërend van €0,50 tot €2,50. Het boekje bevat tevens een blok met 25 couponvellen met op elk vel 8 aantrekkelijke kortingcoupons. U kunt met de boekjes “de boer op” gaan (vaak is een rondgang bij familie, vrienden en buren al voldoende om een boekje vol te krijgen). De bedoeling is dat mensen door één of meer “varkentjes te wassen” (lees: krassen) een geldbedrag zichtbaar maken. De donateur betaalt vervolgens het tevoorschijn ‘getoverde’ bedrag en ontvangt als dank één couponvel per gewassen varkentje. U kunt deze boekjes aanvragen via info@roemeenspaardeninnood.nl.

PR team
Wilt u ondersteuning bij het opzetten van een actie? Heeft u een evenement op de agenda staan, waarbij u graag zou willen dat onze stichting aanwezig is? Het PR team staat klaar om voorlichting te geven over het werk van stichting Roemeense Paarden in Nood. Ook kunnen wij persberichten versturen naar lokale media waarin uw actie wordt aangekondigd.

Wilt u meer weten over de manieren waarop u onze stichting kunt steunen of heeft u een leuk idee voor een actie? Neem dan contact op met de PR-coördinator via info@roemeensepaardeninnood.nl